Stručný opis:


Detail produktu

FAQ

Štítky produktu

Poloautomatický stroj na plnenie kapsúl na zeleninový prášok a peletyPoloautomatické farmaceutické stroje Stroj na plnenie kapsúl, Stroj na plnenie kapsúl,vzorky:

Poloautomatické farmaceutické stroje Stroj na plnenie kapsúl, Stroj na plnenie kapsúl, Poloautomatické farmaceutické stroje Stroj na plnenie kapsúl, Stroj na plnenie kapsúl,

Vlastnosti:

Tento stroj s elektrinou a parou na kombinované ovládanie, vybavený elektronickým automatickým počítadlom, je vhodný na plnenie rôznych domácich alebo dovážaných kapsúl.Môže automaticky dokončiť činnosť umiestnenia, separácie, plnenia, uzamknutia kapsuly, znížiť pracovnú silu, zlepšiť efektivitu výroby, v súlade s požiadavkami sanitárnej medicíny.Je to ideálne zariadenie s presnosťou na dávkovanie, s novou štruktúrou, dobre vyzerajúcou jednoduchou obsluhou, na plnenie liekov do kapsúl vo farmaceutickom priemysle.

Hlavný technický parameter:
Max.produkčná kapacita: 25 000 ks/h
Kapsula 000#00#0#1#2#3#4# kapsula
Výkon (kw) 2,2 kW
Zdroj 380v 50Hz alebo prispôsobené
Celkový rozmer (mm) 1350x700x1600 (DxŠxV)
Hmotnosť (kg) 400
Typ náplne Prášok / pelety

Podrobnosti o časti strojaPoloautomatické farmaceutické stroje Stroj na plnenie kapsúl, Stroj na plnenie kapsúl,Exportné balenie:Poloautomatické farmaceutické stroje Stroj na plnenie kapsúl, Stroj na plnenie kapsúl, Poloautomatické farmaceutické stroje Stroj na plnenie kapsúl, Stroj na plnenie kapsúl,RFQ: 1. Záruka kvality Jednoročná záruka, bezplatná výmena kvôli problémom s kvalitou, neumelé dôvody.2. Popredajný servis V prípade potreby predajca poskytne servis v závode zákazníka.kupujúci musí znášať vízový poplatok, letenku na spiatočné cesty, ubytovanie a denný plat.3. Dodacia lehota V podstate 25-30 dní 4. Platobné podmienky 30% záloha, zostatok je potrebné dohodnúť pred dodaním.Zákazník musí stroj pred dodaním skontrolovať.


  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju